BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

Total Pageviews

myspace codes
Click here for Myspace glitter graphics and Myspace layouts

Monday, March 7, 2011

awak dah bahagie :')
Weee , awak dah bahagie rupenye yehh ?
hmm , wahh ! bagus ar mcam uhh awak , awak jage ar die baik2 tau .
yahoooo ! awak mesti happy dgan die kan awak ?
kawan awak ckap , die lawa ?
wahhh , bagus2 awak .
saya suke mendengar nye awak , saya happy sngat awak .
tak pe ar awak , bnda yg selame nie saya ckap kt awak uhh .
awak lupekan je ar ekk .
awak ingat kt awek awak je ar ekk .
BTW ,
saya tetap sayang kat awak gak :'((
Thanks selama kita couple kau jaga and care pasal aku . Sumpah weh , aku tak boleh nak terima yang kita sekarang ni dah tak ada apa-2 hubungan dah :((( Aku sayangg kau sangat-2 dohhh ! Sekarang ni aku try nak lupakan kau but tak boleh !!Sejak kita break , aku lansung tak boleh tahan perasaan aku :( hmmm . Tiap-tiap malam aku asik menangis sebab kau= tahuu ! :'(( Aku rinduuuu kauu wehhhh ! Aku rinduu nak menggedik dengan kau , peluk , cium pipi kau semua pasal kau aku rinduuuu sangat-2 ! Aku harap sangat-2 satu hari nanti kite couple balik :[ * Itu punn kalau kau nak kat aku balik -,- Hope kau happy dengan life kau tanpe aku :

No comments:

Post a Comment