BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

Total Pageviews

myspace codes
Click here for Myspace glitter graphics and Myspace layouts

Thursday, May 19, 2011

βƖƬЯĦƉΔƳ

WEYHH BIRTHDAY AKU NAK DEKAT DA , HOPE KOE TAK LUPE LHA . AKU ARAP SANGAT KOE WISH TIME BFDAY AKU NATY . AKU TGU KOE . MALAM TU TA SEMPAT AKU NAK EPLY MCJ KOE AKUE DA TIDO . KOE MCJ KOE CKAP "SELAMAT HARI JADI SAYANG "
SUMPAH AKU HEPY SANGAT TIME TUH . AKU INGAT KAW TAK INGAT BFDAY AKU . YELA AKU KAN TAK PNTG BG KAW .

Wednesday, May 4, 2011

APALAH ?

Apelah kau ni tak reti nak hargai orang ?
Apelah susah sangat ke kau nak jage hati orang ?
Apelah asal kau tak terima die balik ?
Apelah bodoh sangat nak jual mahal ?
Apelah best sangat ke kau main kan persaan orang ?
Apelah tak guna sangat kau ni ?
Apelah asyik nak pentingkan diri sndiri ?
Apelah kau fikir dalam kepala hotak kau ?
Apelah asal tah ape-ape eh kau ni ?

Saturday, April 23, 2011

2001

  1. KENE BANYAK PERBAIKI SIKAP BRUK AKUE  PD THON 201O !
  2. PMR IS COMING WEYY ! * KNE BLJAR BRSNGGUH2 LHA .
  3. JDY AWEX PLING SETIA PD THON 2011 ;))
  4. NAK KEKAL DGAN AYIE STYLO . <3
  5. LUPEKAN EX COUPLE !
  6. NAK KWAN NGN SUME ORG ! TNAK MSUH2 N GEGADOO .
  7. NAK JD MTANG ;))
  8. WEYYH I'M GOING 15 DOE ! HAHA

Saturday, March 26, 2011


AYIE kau tahu ape aku wat time aku sdehh n gado ngan kau ,
aku dokk sorng2  mcm kat atas nehh ,
aku ngis sorng2 , sdehh sorng2 .
blerr aku sdehh aku trtnya tnya kat diry aku  ,
aku layak ke ka kau ??
kau cinta aku ke ??
ap yg aku wat slama nehh sala ke ??
apa slh aku ??
adakah aku wat sume nehh btol ??
aku daa skitkan aty kau ke ??
aku wat kau sdehh ke ??
mcmmcm  aku pk kat otak aku ,
maafkan aku  bb tdohh kau bkanbkan .
tada niat punn  , aku takod ape yg aku dngr tuu sume btol .
aku takod  , aku kesal bb wat kau nagiss  .
aku nehh mmg x gune !!
aku bodohh , bb aku x mnhrgai kau .
sumpah  aku takod khlgan kau , aku syg kau sngt2 .
cinta kau sngtsngt .
hidup aku nehh cuma ad kau  ,
tada kau aku x tahu nk mngadu  kt sapa, mmnje , brgrau , brsdeh , brgadoh .
sumpah  aku syg kau ,
tlngg  jgn wat aku derita lgy .
aku x snggup :'( ...


ayie nmpk x kat atas 2 ape ??
msty kaw tau kan , 2 ape .  
kt situ dia tlis I LOVE U   
nmpk kan ayie ??
kau pk snang2 ke aku nk bgy LOVE nehh
susa tahu , hnya someone yg bley dpat .
kau nk tahu sape ??
--------- > MUHD KHUZAIRI BN NAZRI           
inilaa org nyee , aku syg dia dohh .
      sygg maty tahu ,   
kau tahu  kau daa curik aty aku ,
   kau pk sng2 ke org nk curi aty aku nehh , kau sorng jek tau yg curi aty aku .
kte daa jnji unn nk kawin samasama ,
 aku suke sngt  time kau ckp cm 2 , apy glerr babeng !!
(hehehehehhehhehehe)
aku xkan pnah lepaskan kau kt tgan org laen ,
sumpah ayie !!!!!
kau aku punya n aku kau pnya tahu ,
jgan pk kau lepas nk amek ayie aku nehh ,
SAYANG KOE SANGAT-SANGATT !

Wednesday, March 16, 2011

βƲΔĦ ĦΔƬƖ ƧΔƳΔ ˩ĦΔ !

                                              
                                  MUHD KHUZAIRI BIN NAZRI !
hari demi hari saya sayang awak lebih dan lebih . awak milik saye dan saye milik awak . saye rindukan awak , saya sayang kan awak  . saye hepy ngn awak .

Monday, March 7, 2011

awak dah bahagie :')
Weee , awak dah bahagie rupenye yehh ?
hmm , wahh ! bagus ar mcam uhh awak , awak jage ar die baik2 tau .
yahoooo ! awak mesti happy dgan die kan awak ?
kawan awak ckap , die lawa ?
wahhh , bagus2 awak .
saya suke mendengar nye awak , saya happy sngat awak .
tak pe ar awak , bnda yg selame nie saya ckap kt awak uhh .
awak lupekan je ar ekk .
awak ingat kt awek awak je ar ekk .
BTW ,
saya tetap sayang kat awak gak :'((
Thanks selama kita couple kau jaga and care pasal aku . Sumpah weh , aku tak boleh nak terima yang kita sekarang ni dah tak ada apa-2 hubungan dah :((( Aku sayangg kau sangat-2 dohhh ! Sekarang ni aku try nak lupakan kau but tak boleh !!Sejak kita break , aku lansung tak boleh tahan perasaan aku :( hmmm . Tiap-tiap malam aku asik menangis sebab kau= tahuu ! :'(( Aku rinduuuu kauu wehhhh ! Aku rinduu nak menggedik dengan kau , peluk , cium pipi kau semua pasal kau aku rinduuuu sangat-2 ! Aku harap sangat-2 satu hari nanti kite couple balik :[ * Itu punn kalau kau nak kat aku balik -,- Hope kau happy dengan life kau tanpe aku :